Omletă De Șofran De Cartofi

Omletă De Șofran De Cartofi
Omeletul de șofran de cartofi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, verdeață de scallion, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Omletă De Șofran De Cartofi, Crochete de cartofi cu Alioli de șofran, și Omletă De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci gătiți ceapa în 2 linguri ulei la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați ceapa într-un bol și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În timp ce ceapa se gătește, se curăță cartofii și se taie cubulețe de 1/4 inci. Într-o cratiță cu apă sărată fiartă, gătiți cartofii până când sunt aproape fragede, aproximativ 8 minute, și scurgeți bine într-o strecurătoare. Se răcește cartofii și se adaugă la ceapă. Amestecul de ceapă și cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Zdrobiți firele de șofran într-un castron mic de metal. Într-un mic bulion de căldură cratiță până la cald și se toarnă peste șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați amestecul să stea până când șofranul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle, verdele de scallion, amestecul de șofran și sare și piper după gust și amestecați amestecul de ceapă și cartofi. În tigaie setat la foc moderat mare, se încălzește restul de 3 linguri de ulei până la cald, dar nu fumat și se adaugă amestecul de ou, răspândirea cartofi uniform. Reduceți căldura la moderată și gătiți omleta, amestecând ocazional, până când ouăle încep să se stabilească, aproximativ 1 minut. Schimbați tigaia astfel încât 1/4 din omletă să fie direct peste centrul arzătorului și gătiți 1 minut. Shift tigaie de 3 ori mai mult, gătit pătrimi rămase în același mod. Centrați tigaia și gătiți omleta la foc mic până când este aproape setată, aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
șofranșofran
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Glisați omleta, partea de jos în jos, pe foaia de copt și inversați omleta înapoi în tigaie. Gatiti cealalta parte a omletei pana devine aurie, aproximativ 4 minute. Glisați omleta pe un platou și răciți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Omleta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți omleta la temperatura camerei înainte de servire.
9
Tăiați omleta în pene.
10
Sugestii De Vin: Manzanilla Uscată; Regiunea Jerez Cava Spaniolă (Vin Spumant) Vinăria Montecillo Rioja
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista