Omletă De Șofran De Cartofi
Omeletul de șofran de cartofi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, verdeață de scallion, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Omletă De Șofran De Cartofi, Crochete de cartofi cu Alioli de șofran, și Omletă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci gătiți ceapa în 2 linguri ulei la foc moderat, amestecând ocazional, până la auriu, aproximativ 20 de minute.
Transferați ceapa într-un bol și răciți.
În timp ce ceapa se gătește, se curăță cartofii și se taie cubulețe de 1/4 inci. Într-o cratiță cu apă sărată fiartă, gătiți cartofii până când sunt aproape fragede, aproximativ 8 minute, și scurgeți bine într-o strecurătoare. Se răcește cartofii și se adaugă la ceapă. Amestecul de ceapă și cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Zdrobiți firele de șofran într-un castron mic de metal. Într-un mic bulion de căldură cratiță până la cald și se toarnă peste șofran.
Lăsați amestecul să stea până când șofranul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, verdele de scallion, amestecul de șofran și sare și piper după gust și amestecați amestecul de ceapă și cartofi. În tigaie setat la foc moderat mare, se încălzește restul de 3 linguri de ulei până la cald, dar nu fumat și se adaugă amestecul de ou, răspândirea cartofi uniform. Reduceți căldura la moderată și gătiți omleta, amestecând ocazional, până când ouăle încep să se stabilească, aproximativ 1 minut. Schimbați tigaia astfel încât 1/4 din omletă să fie direct peste centrul arzătorului și gătiți 1 minut. Shift tigaie de 3 ori mai mult, gătit pătrimi rămase în același mod. Centrați tigaia și gătiți omleta la foc mic până când este aproape setată, aproximativ 4 minute mai mult.
Glisați omleta, partea de jos în jos, pe foaia de copt și inversați omleta înapoi în tigaie. Gatiti cealalta parte a omletei pana devine aurie, aproximativ 4 minute. Glisați omleta pe un platou și răciți la temperatura camerei.
Omleta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți omleta la temperatura camerei înainte de servire.
Sugestii De Vin: Manzanilla Uscată; Regiunea Jerez Cava Spaniolă (Vin Spumant) Vinăria Montecillo Rioja