Omletă de Mozzarella cu salvie și fulgi de Chile roșii

Omletă de Mozzarella cu salvie și fulgi de Chile roșii
Omleta Mozzarellan cu salvie și fulgi roșii de Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 236 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză mozzarella parțial degresată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Kale Cu Fulgi De Pecorino Și Chile, Broccoli Rabe Cu Usturoi Și Fulgi De Chile, și Sos De Chile Roșu De Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron, amestecând ușor cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se întinde uniform în tigaie. Gatiti amestecul de oua pana cand marginile incep sa se fixeze (aproximativ 1 minut). Glisați marginea frontală a spatulei între marginea omletei și tigaie. Ridicați ușor marginea omletei, înclinând tigaia pentru a permite unui amestec de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Repetați procedura pe marginea opusă a omletei. Continuați să gătiți până când centrul este setat (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați jumătate de brânză uniform peste jumătate de omletă. Slăbiți omleta cu o spatulă și pliați în jumătate. Glisați cu grijă omleta pe o farfurie. Repetați procedura cu uleiul rămas, amestecul de ouă și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista