Omletă cu slănină, măr și brânză albastră
Omleta cu Bacon, mere și brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 486 calorii, 21g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,48 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, slănină, brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Măr, Slănină, Brânză Albastră, mere caramelizate, bacon + pizza cu brânză albastră, și Salată tocată cu măr, slănină și brânză albastră.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu până la spumare.
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un vas mic rezistent la căldură și puneți-l deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie; puneți tigaia deoparte.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un castron mare până când este galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte 2 farfurii de servire.Topiți 1 lingură de unt în tigaia rezervată la foc mediu până la spumare.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă (aproximativ 3/4 cană) în tigaie și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă.
Se presară peste tot cu jumătate din brânza albastră. Lingurați jumătate din mere și presărați jumătate din slănină pe treimea mijlocie a amestecului de ouă.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși, asigurându-vă că o pliați peste umplutură. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste una dintre farfuriile de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos. Repetați cu lingura rămasă de unt, ouă, brânză, mere și slănină.