Omletă Cu Dungi
Omleta cu dungi este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 321 calorii. Un amestec de ulei de măsline, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Striped Delight, Bas Cu Dungi Întregi, și Striped Delight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași pe rafturile arzătoarelor pe gaz la foc mare, rotind cu clești, până când pielea este carbonizată, 6 până la 8 minute. (Alternativ, fierbeți ardeii pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, 15 până la 25 de minute.)
Se transferă într-un castron și se lasă să stea, bine acoperit, până se răcește. Se curăță ardeii, se aruncă tulpinile și semințele și se toacă mărunt.
Se încălzește 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se fierb ardeii saut, amestecând frecvent, până când se evaporă lichidul în exces și se evaporă, 5 până la 10 minute. Se amestecă busuiocul și sarea și piperul după gust.
Se transferă într-un castron și se răcește.
Gatiti frunzele de smog intr-o oala de 4 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece pentru a opri gătitul. Strângeți pumni de bietă pentru a îndepărta excesul de umiditate, apoi tocați mărunt.
Gatiti ceapa in restul de 1 1/2 linguri de ulei in tigaie curatata la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 4 pana la 5 minute.
Adăugați bietă și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul pare uscat, 2 până la 3 minute. Se amestecă sare și piper după gust și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Rupeți 4 ouă în fiecare din cele 2 boluri, apoi adăugați 1/8 linguriță sare și piper după gust și bateți pentru a combina ouăle în fiecare bol.
Bateti 3 linguri CR aproxumme FRA în 1 castron de ouă până la omogenizare, apoi se amestecă în amestec de ardei gras.
Bateti 1/4 ceasca CR aproxormme fra FRA în alte castron de ouă până la omogenizare, apoi se amestecă în amestec chard.
Se toarnă ouăle de ardei gras în tigaia cu ulei și se coace într-o baie de apă fierbinte în mijlocul cuptorului până când este fermă la atingere, 18 până la 20 de minute (aproximativ 13 minute dacă se folosește tigaia rotundă).
Turnați ouăle de bietă în tigaia de pâine și continuați să coaceți până când stratul este ferm, cu 18 până la 20 de minute mai mult (aproximativ 13 minute dacă folosiți tigaia rotundă pentru tort).
În timp ce stratul de bietă se coace, rupeți restul de 5 ouă într-un castron, apoi adăugați 1/8 linguriță rămasă sare și piper după gust și bateți pentru a combina.
Bateti in Cheddar si ramanand 1/4 ceasca CR aproxormme fra fra, apoi se toarnă ouă de brânză în tigaie pâine și se coace până când stratul este ușor rumenit și ușor umflat, despre 20 minute (despre 16 minute dacă se utilizează tigaie tort rotund).
Transferați tigaia de pâine într-un raft și omleta rece 5 minute.
Inversați un platou lung peste tigaia de pâine și inversați omleta pe platou.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
* Ardeiul gras poate fi prăjit și decojit (dar nu saut) cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. * Amestecurile de ardei gras, bietă și ouă de brânză pot fi preparate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.