Omletă cu căpșuni
Omeletul cu căpșuni este un fără gluten și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, mentă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni La Madeleine Romanov-căpșuni servite cu un sos minunat de brandy, Omleta-in-a-bun, și Omletă Cu Trei Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru căpșuni: aruncați împreună căpșunile, zahărul granulat și oțetul într-un bol mic. Lăsați amestecul să stea timp de 15 minute. Tulpina înainte de utilizare.
Bateți împreună ouăle, zahărul granulat, smântâna și sarea până se omogenizează într-un bol mediu. Se amestecă menta.
Încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți până aproape setat, aproximativ 4 minute. Puneți amestecul de căpșuni în centrul omletei. Îndoiți marginile omletei peste căpșuni. Gatiti pana cand amestecul de ou s-a setat, 3 pana la 4 minute.
Pentru frisca: bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia într-un bol mare de amestecare până când crema ține vârfuri rigide.
Tăiați omleta în felii și serviți cu frișcă.