Omletă Cu Ciuperci De Spanac
Omleta cu ciuperci de spanac ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 104 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 392 de fani. Un amestec de praf de usturoi, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Omletă cu ciuperci și spanac, Omletă Cu Spanac De Ciuperci, și Briose Cu Omletă Cu Spanac Și Ciuperci Ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și albușurile de ou într-un bol mic.
Se amestecă parmezan, brânză Cheddar, sare, fulgi de ardei roșu, praf de usturoi, nucșoară și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile, ceapa verde și ardeiul gras până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Puneți spanacul în tigaie și gătiți până se ofilesc. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și amestecul de ouă; pe măsură ce ouăle se fixează, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Gatiti pana cand amestecul de ou se seteaza, 10-15 minute; tăiați în pene și serviți imediat.