Omletă cu cartofi dulci, tarhon și brânză de capră

Omleta cu cartofi dulci, tarhon și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 458 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, tarhon, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 39 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare, brânză de capră și omletă de cartofi, Supă de cartofi dulci cu brânză de capră, și Ravioli cu cartofi dulci și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci topiți 1 lingură de unt la foc mediu. Când untul s-a topit, adăugați ceapa și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați cartofi dulci, tarhon și 1/4 cană de apă și acoperiți cu un capac. Gatiti, amestecand des pana cand cartoful dulce este complet fiert, aproximativ 15 minute.
Așezați cartoful dulce gătit într-un castron și condimentați după gust cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Bateți 3 ouă într-un castron mare și condimentați cu sare.
Încălziți untul în tigaie la foc mediu până se topește.
Adăugați ouăle bătute și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a muta ușor marginile omletei. Odată ce marginile omletei sunt fierte, dar centrul este încă puțin curgător, adăugați 1/4 din cartoful dulce și 1/4 din brânza de capră în centrul omletei. Îndoiți fiecare parte a omletei peste centru și ridicați sau rotiți cu grijă pe o farfurie. Repetați cu ingredientele rămase și garnisiți fiecare omletă cu pătrunjel tocat.