Omletă cu brânză (gătit pentru 2)
Omleta de brânză (gătit pentru 2) necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 87 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 1. O porție conține 311 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, ouă, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Omletă De Gătit 101, Curs intensiv de gătit la colegiu: cum să faci o omletă, și Sfaturi pentru gătit cu brânză s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti ouale intr-un bol mic cu furculita sau sarma batuta pana cand galbenusurile si albusurile sunt bine amestecate.
Încălziți untul în tigaie de 8 inci la foc mediu-mare până când untul este fierbinte și sfârâit. Pe măsură ce untul se topește, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul cu unt.
Turnați rapid ouăle în tigaie. În timp ce alunecați rapid tigaia înainte și înapoi la foc, amestecați rapid ouăle cu o furculiță pentru a le întinde continuu pe fundul tigaiei pe măsură ce se îngroașă. Când sunt îngroșate, lăsați să stea la foc câteva secunde până la fundul ușor maroniu al omletei. Nu gătiți prea mult—omleta va continua să gătească după ce a fost pliată.
Înclinați tigaia și rulați o spatulă sub marginea omletei, apoi smuciți brusc tigaia pentru a slăbi omleta din partea de jos a tigaiei. Îndoiți porțiunea de omletă cea mai apropiată de dvs. doar la centru. Lăsați o porție din omletă să alunece în sus pe partea tigaiei. Întoarceți omleta pe placa caldă, răsturnând porțiunea pliată de omletă până acum, partea este în partea de jos. Puneți părțile laterale ale omletei Sub, dacă doriți.
Se presară sare și piper.