Omletă cu brânză de capră și șuncă
Omleta cu brânză de capră și șuncă durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 218 de calorii. Această rețetă servește 1. Pentru 2,03 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână șuncă delicată, ardei gras, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, care este solid. Rețete similare sunt omleta cu sufleat cu brânză de capră, sparanghel și șuncă, omleta cu brânză de capră și omleta cu sparanghel și brânză de capră pentru doi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bate albușurile, apa și piperul până se omogenizează; se amestecă cu șunca, ardeiul verde și ceapa.
Încinge o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se toarnă amestecul de albușuri.
Amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini. Pe măsură ce albușurile se întăresc, împingeți porțiile gătite spre centru, lăsând ouăle nefierte să curgă dedesubt.
Când nu mai rămâne ou lichid, presară brânză de capră pe o parte. Îndoiți omleta în jumătate; aluneca pe o farfurie. Dacă doriți, stropiți cu pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Spumant
Omleta funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.