Omlete de pătrunjel-crutoane cu Gruyulincrukre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omletele de pătrunjel-Crouton cu Gruyul Cruyre. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, brânză gruyincrucrore, sare de linguriță redusă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Omelete gruyulincrucre și pătrunjel, Salată De Crutoane, și Cod marinat pe crutoane.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aruncați cuburi de pâine cu unt într-o tigaie superficială, apoi coaceți până devin aurii și crocante, 10 până la 15 minute.
Se amestecă pătrunjelul și usturoiul într-un castron mic. Brânză grosieră (1 cană).
Bateți împreună 3 ouă, 1 linguriță de apă, puțină 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron cu o furculiță până se combină.
Încălziți tigaia cu omletă la foc moderat până când este fierbinte, apoi adăugați 1 lingură de unt și încălziți, tigaia învârtită, până când spuma dispare și începe să se rumenească lângă marginea tigaiei.
Se toarnă ouăle bătute în tigaie, apoi se gătește, agitând tigaia înainte și înapoi rapid cu o mână în timp ce se amestecă ouăle într-un model circular cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură cu cealaltă mână, până când ouăle încep să se întărească. Răspândiți rapid ouăle așezate uniform în tigaie și presărați cu 1/4 cană de brânză și 1 lingură de amestec de pătrunjel-usturoi, apoi gătiți până când omleta este doar setată, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
Adăugați o pătrime de crutoane (aproximativ 1/3 cană) în centrul omletei. Ținând mânerul tigaiei lângă dvs., ridicați marginea omletei cea mai apropiată de mâner folosind o spatulă de cauciuc și pliați o treime din omletă peste crutoane. Apucând mânerul de dedesubt, înclinați tigaia peste farfurie până când o parte desfăcută a omletei alunecă pe farfurie, apoi inversați imediat tigaia, ca și cum ați încerca să acoperiți placa, pentru a face omleta să se plieze peste ea însăși pe farfurie. Faceți încă 3 omlete în același mod.