Omlete De Crab Sparanghel

Omlete De Crab Sparanghel
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Omletele de crab cu sparanghel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,33 USD pe porție. O porție conține 409 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Omlete De Crab Diabolice, Omlete din făină de năut cu sparanghel, și Salată De Crab Și Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când este crocant-fraged; pus deoparte. Într-un castron mic, bateți ouăle, sarea și piperul. Se amestecă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați jumătate din amestecul de ouă. Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt puse, lingurați jumătate din crab, sparanghel și brânză provolone pe o parte; pliați omleta peste umplutură. Acoperiți și lăsați să stea 1-2 minute sau până când brânza este topită. Repetați pentru a doua omletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
CrabiCrabi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista