Omleta la cuptor a fermierului
Omleta la cuptor a fermierului ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 12 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți piper, ouă, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Omletă La Cuptor, Omletă Occidentală La Cuptor, și Omletă Asiatică La Cuptor.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric 2 până la 3 minute sau până când sunt bine amestecate.
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci; adăugați amestec de ouă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Se scoate din cuptor; se presară roșii, brânză și busuioc. Reveniți la cuptor și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când este setat.
Garnisiți, dacă doriți; serviți imediat.
Notă: brânza Farmer este o brânză ușoară, parțial degresată, semisoft, disponibilă în runde de 8 uncii. Brânza Havarti sau Monterey Jack poate fi înlocuită.
Omletă cu spanac, Cheddar și slănină: înlocuiți 1 pachet (10 uncii) de spanac tocat congelat, dezghețat și bine drenat pentru cimbru. Omiteți brânza fermierului și busuiocul proaspăt. Se acoperă cu 8 uncii de brânză Cheddar mărunțită și 1/2 cană de slănină gătită, mărunțită.