Om vs. carne Stromboli
Man vs. carne Stromboli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 32. O porție conține 329 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, brânză mozzarella, șuncă de coppa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trei Stromboli De Carne, Stromboli Cu Trei Carne, și Trei-carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul de pâine într-un castron mare, ușor uleiat și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 2 până la 3 ore. Puneți aluatul și rotiți fiecare pâine într-un dreptunghi de 12x15 inci.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită măcinată, praful de usturoi, oregano, pătrunjel, sare și piper negru până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Presărați brânză mozzarella uniform peste aluatul de pâine.
Întindeți aproximativ jumătate din sosul de roșii peste brânza mozzarella.
Puneți deasupra carnea de vită măcinată condimentată, brânza provolone, salamul, pepperoni și șunca coppa și întindeți jumătatea rămasă din sosul de roșii peste carne.
Presărați brânză Cheddar și brânză Romano peste sosul de roșii.
Rotiți fiecare porțiune într-un jurnal, începând cu partea lungă. Apăsați și sigilați cusătura și capetele fiecărei role; aranjați rulourile cu cusătura în jos pe foile de copt pregătite.
Ungeți cu gălbenușul de ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.