Om vs. carne Stromboli

Om vs. carne Stromboli
Man vs. carne Stromboli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 32. O porție conține 329 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, brânză mozzarella, șuncă de coppa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trei Stromboli De Carne, Stromboli Cu Trei Carne, și Trei-carne și brânză Stromboli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aluatul de pâine într-un castron mare, ușor uleiat și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 2 până la 3 ore. Puneți aluatul și rotiți fiecare pâine într-un dreptunghi de 12x15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită măcinată, praful de usturoi, oregano, pătrunjel, sare și piper negru până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Presărați brânză mozzarella uniform peste aluatul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
6
Întindeți aproximativ jumătate din sosul de roșii peste brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Puneți deasupra carnea de vită măcinată condimentată, brânza provolone, salamul, pepperoni și șunca coppa și întindeți jumătatea rămasă din sosul de roșii peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CapicolaCapicola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Presărați brânză Cheddar și brânză Romano peste sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
9
Rotiți fiecare porțiune într-un jurnal, începând cu partea lungă. Apăsați și sigilați cusătura și capetele fiecărei role; aranjați rulourile cu cusătura în jos pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți cu gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
13
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista