Old Time Fudge de ciocolată

Old Time Chocolate Fudge ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. O porție conține 118 calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 36 și costă 19 cenți per porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 100 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte evaporat, extract de vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este îmbunătățibil. Cupcakes cu ciocolată și ciocolată umplute cu baton de biscuiți cu ciocolată și glazură de bezea cu bezea, Always time for Chocolate și My All-Time FAVORITE Chip Chip Cookies sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul și cacao; adauga siropul si laptele. Gătiți într-o cratiță la foc mediu până când o picătură mică formează o minge moale în apă rece (234 până la 240 de grade F pe un termometru pentru bomboane).
Adăugați untul, nucile pecan și vanilia. Se bat cu mixerul sau cu mana.
Se toarnă într-un vas alungit de sticlă ușor uns cu unt și se taie în pătrate. Lucrați rapid, deoarece amestecul se îngroașă rapid.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.