Okra și roșii arse

Okra și roșii arse
Okranul și roșiile arse necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 208 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână jalapeincurbo chile, bulion de legume, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 905 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Okra Și Roșii, Okran și roșii, și Okran și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut sau o oală largă, superficială, la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, se fierbe ceapa, jalapele și țelina timp de 2 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se amestecă pasta de roșii, bulionul, oțetul, se adaugă la legume: în timp ce legumele sunt sotate, se amestecă pasta de roșii, bulionul și oțetul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Se adaugă în tigaie cu legumele și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați rozmarinul și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Feliați okra pe diagonală: pe măsură ce sosul fierbe, feliați okra pe părtinire pentru a crea bucăți diagonale. Motivul tăierii diagonale este de a expune cât mai mult din interiorul okra. Așteptați să tăiați okra până în ultimul moment, deoarece le ajută să le facă mai puțin lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
BameBame
1
Încălziți o altă tigaie la foc mare timp de un minut sau două.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați uleiul rămas și faceți-l aproape fierbinte, ceea ce ar trebui să dureze 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați okra feliată și întindeți-o într-un singur strat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați okra să se rumenească cel puțin un minut înainte de a le muta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
5
Scopul este de a găti okra rapid la foc foarte mare, fără a o mișca prea mult. Căldura ridicată arde okra și ajută la limitarea factorului de nămol. Căutați okra timp de 3-4 minute, amestecând doar de 2-3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
6
Adăugați okra arsă în sos, adăugați roșiile, fierbeți: de îndată ce okra este gata, adăugați-o în sosul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
BameBame
7
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și reduceți focul la foc mic. Gatiti 5 minute, nu mai mult. Roșiile ar trebui să fie încă puțin ferme și nu doriți să gătiți okra până la punctul în care începe să elibereze nămol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
BameBame
8
de pe foc, macinați piperul negru peste tot și gustați încă o dată pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați dacă este necesar.
10
Se servește peste orez aburit sau cu multă pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Orez FiertOrez Fiert
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista