Okra saut cu caju
Saut Okra cu caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 100 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, caju prăjit, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Varza kale saut cu caju prajit, Varză De Bruxelles Sotată Cu Slănină Și Caju, și Okra Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Se adaugă okra, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc mare, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie și parfumat, 3 minute. Se amestecă caju și coaja de tei.
Transferați okra într-un platou, garnisiți cu pene de var și serviți.