Ochi de coaste de vițel cu Prosciutto și Fontina
Pan ars ochii coaste de vițel cu Prosciutto și Fontinan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 104G de grăsime, și un total de 1297 calorii. Pentru $10.14 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ochi de coaste de vițel, carne de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, Prosciutto-Fontina Pinwheels, și Prosciutto, Fontina și Fig Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 170 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu 2 linguri de ulei de măsline.
Puneți fripturile la o grosime de 1/2 inch peste folie de plastic.
Presărați fiecare cu sare și piper și așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când atinge o temperatură internă de 80 de grade F, aproximativ 10 minute.
În 2 tigăi mari la foc mediu-mare, împărțiți restul de 2 linguri de ulei de măsline și grăsimea de slănină între tigăi și încălziți până la sclipire.
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Așezați fripturile pe un suport de sârmă peste o foaie de copt. Se acoperă cu fontina și apoi feliile de prosciutto, acoperind uniform brânza.
Reglați cuptorul la foc mic și introduceți tigaia în cuptor. Se fierbe până când prosciutto este crocant, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 5 minute, ușor acoperite cu folie.
În fiecare tigaie sotată, împărțiți uniform șalotele și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Degajează fiecare cu jumătate din stocul de carne de vită. Împărțiți uniform cimbrul și lăsați să se reducă, 3 până la 4 minute.
Combinați lichidul în 1 tigaie, adăugați untul și reglați condimentul, dacă doriți.
Serviți fripturile stropite cu sosul de tigaie și garnisiți cu pătrunjelul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat