Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes). Această rețetă face 4 porții cu 849 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $13.23 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii, Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă, și Tocană de vită cu nuci și coajă de portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu rack în mijloc.
Dacă utilizați mandrina, tăiați bobul în 4 bucăți.
Se usucă carnea de vită și se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de vită brună pe toate părțile, 6 până la 10 minute în total.
Transferați pe o farfurie cu clești.
Adăugați ceapă, morcovi, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați vin și coajă și aduceți la fierbere.
Adăugați carnea de vită și reveniți la fierbere. Acoperiți oala și fierbeți la cuptor până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 4 ore (obrajii de vită durează mai mult decât mandrina). Se condimentează cu sare și piper.
Serviți carnea de vită cu morcovi și sos.