Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes)

Obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de vită înăbușiți în vin roșu cu coajă de portocală (Joues de Boeuf aux Agrumes). Această rețetă face 4 porții cu 849 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $13.23 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii de porc înăbușiți în sos de vin de roșii, Gătiți cartea: Obraji de vită înăbușiți cu rodie cu piure de dovlecei de nucă, și Tocană de vită cu nuci și coajă de portocală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Dacă utilizați mandrina, tăiați bobul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
3
Se usucă carnea de vită și se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Carne de vită brună pe toate părțile, 6 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pe o farfurie cu clești.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
6
Adăugați ceapă, morcovi, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați vin și coajă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați carnea de vită și reveniți la fierbere. Acoperiți oala și fierbeți la cuptor până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 4 ore (obrajii de vită durează mai mult decât mandrina). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Serviți carnea de vită cu morcovi și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista