Oatiest Fulgi De Ovăz Cookie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Oatiest fulgi de ovăz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți zahăr granulat, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cele Mai Bune Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Vreodată, Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri, și Curățați Mâncarea De Ovăz Cookie Overnight Overnight Overnight pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți ovăzul într-un singur strat pe tigăi cu jumătate de foaie și coaceți până se prăjesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Scoateți ovăzul din cuptor și lăsați să se răcească timp de 2 până la 3 minute.
Se macină 8 uncii de ovăz prăjit într-un robot de bucătărie timp de 3 minute sau până la consistența făinii de grâu integral.
Adăugați praful de copt, scorțișoara și sarea și pulsul pentru a combina.
Combinați untul, zahărul brun și zahărul granulat în vasul unui mixer de suport și amestecați la viteză medie până la culoare deschisă, aproximativ 3 minute. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică viteză, adăugați oul și vanilia și amestecați pentru a combina. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați încet amestecul de ovăz, restul de 8 uncii de ovăz și stafidele până se combină. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Scoateți aluatul cu o lingură de înghețată de 1 uncie sau o farfurie pe tigăi cu jumătate de foaie căptușite cu pergament, lăsând 2 inci între fiecare movilă.
Coaceți fursecurile timp de 12 minute, rotind tigăile după 6 minute, până când fursecurile încep să se rumenească în jurul marginilor.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi timp de 2 minute.
Transferați cookie-urile într-un suport de răcire pentru a se răci complet.