Oasele lui Ruby
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă oasele lui Ruby. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 87 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină universală, sare kosher, slănină groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Oase De Covrig, Bucket o ' Bones, și Butterscotch Bones.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați slănina în julienne fină, de aproximativ 1/8 inch grosime, și puneți - o într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați câteva linguri de apă și gătiți, redând grăsimea, până când slănina devine maro auriu deschis și începe să devină crocantă.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați slănina, cu toată grăsimea, într-un castron și lăsați să se răcească timp de 5 până la 10 minute. Se amestecă apa, untul de arahide, oul, mierea și sarea. Puneți ingredientele umede deoparte.
Într-un alt castron, combinați făina, germenii de grâu și făina integrală de grâu.
Adăugați ingredientele umede și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a combina totul într-un aluat moale.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și folosiți un sucitor pentru a-l întinde la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Tăiați formele oaselor de câine cu un tăietor de prăjituri și așezați - le la cel puțin 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Adunați resturile împreună și re-rulați, tăind mai multe oase de câine și așezându-le pe foaia de copt.
Folosiți o furculiță pentru a înțepa fiecare OS de câine în 2 sau 3 locuri.
Așezați foaia de copt într - o a doua foaie de copt în tigaie dublă, apoi introduceți-o în cuptor și coaceți până când oasele câinelui se rumenesc, 35 până la 40 de minute, rotind o dată la jumătatea timpului de coacere. Opriți cuptorul și lăsați oasele să se usuce în cuptor până când cuptorul revine la temperatura camerei.
Scoateți oasele din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă, apoi depozitați într-un recipient etanș.
Dacă dvs. sau câinele dvs. preferați un os de câine puțin mai moale și mai mestecat, săriți pasul de a permite oaselor să se răcească în cuptor și, în schimb, transferați-le într-o grătar imediat ce sunt coapte și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.