Oală Fierbinte Cu Ciuperci Curry

Oală Fierbinte Cu Ciuperci Curry
Oală fierbinte de ciuperci curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, bulion de pui, frunze de tei de kaffir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați O Oală Dovlecei Ciuperci Paste, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o cratiță cu spray de gătit și puneți-o la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Puneți ceapa în cratiță; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Presărați pudra de curry peste ceapă; amestecați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați bulionul de pui, lămâia, ghimbirul, zahărul și sarea în ceapă. Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați timp de 2 până la 3 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se amestecă laptele de nucă de cocos și sucul de lămâie; se amestecă și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6
Aruncați frunzele de lămâie în supă; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Îndepărtați frunzele înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista