Oală Fierbinte Cu Ciuperci Curry
Oală fierbinte de ciuperci curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, bulion de pui, frunze de tei de kaffir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați O Oală Dovlecei Ciuperci Paste, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o cratiță cu spray de gătit și puneți-o la foc mare.
Puneți ceapa în cratiță; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Presărați pudra de curry peste ceapă; amestecați pentru a acoperi uniform.
Adăugați bulionul de pui, lămâia, ghimbirul, zahărul și sarea în ceapă. Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați timp de 2 până la 3 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 3 minute.
Se amestecă laptele de nucă de cocos și sucul de lămâie; se amestecă și se îndepărtează de la foc.
Aruncați frunzele de lămâie în supă; lăsați să stea 5 minute.
Îndepărtați frunzele înainte de servire.