Oala Sub Presiune Fasole Neagră

Oala Sub Presiune Fasole Neagră
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Oala sub presiune fasolea neagră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole neagră într-o oală sub presiune, Oala Sub Presiune Fasole Neagră, și Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, fasolea neagră, ceapa, cilantro, uleiul de măsline și sarea împreună într-o oală sub presiune; acoperiți și sigilați cu capac. Gatiti la inaltime conform instructiunilor producatorului, aproximativ 40 de minute. Lăsați aburul să se elibereze complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți capacul și amestecați oțetul balsamic în fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista