O Tigaie În Interiorul-Out Pui Cordon Bleu

O Tigaie În Interiorul-Out Pui Cordon Bleu
O tigaie din interior Cordon Bleu de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 576 calorii, 44G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 531 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica stil panko pesmet, sare și piper, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cordon Bleu De Pui În Interior, Skillet Pui Cordon Bleu, și Skillet Cordon Bleu de pui cu sos cremos Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.în tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Între timp, în castron de mică adâncime, se amestecă împreună făină, sare și piper. În al doilea castron superficial, bateți oul. În al treilea castron puțin adânc, așezați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Când uleiul este fierbinte, acoperiți toate părțile fiecărei felii de piept de pui cu amestec de făină, apoi ou și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se pune în tigaie; gatiti 4 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Dacă este necesar, gătiți în 2 loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Odată ce tot puiul este auriu, aranjați toate feliile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați 1 felie de brânză pe fiecare felie de piept de pui. Completați fiecare cu 1 felie de șuncă și a doua felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când brânza este fierbinte, cu bule și maro auriu, iar puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista