O poveste de recuperare (și o pentru Cupcakes de morcovi fără cereale cu glazură de brânză cremă de miere)

O poveste de recuperare (și pentru Cupcakes de morcovi fără cereale cu glazură de brânză cremă de miere) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, bicarbonat de sodiu, ulei de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți de tort de morcovi 100% din cereale integrale cu glazură de brânză cremă, Tort de sfeclă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de arțar {fără gluten, fără cereale}, și Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 375 si reglati rackul in pozitia de mijloc. Căptușiți două tigăi de briose cu 12 căni cu căptușeli de briose.
Așezați făinurile de migdale și nucă de cocos, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui mixer în picioare. Folosind accesoriul beater, combinați ingredientele la minim timp de aproximativ 20 de secunde.
Adăugați morcovii răzuți și bateți la foc mic timp de aproximativ 30 de secunde până se încorporează.
Se toarnă ouă și 3/4 cană de miere în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender. Procesați timp de 20 de secunde.
Adăugați ulei de cocos topit și iaurt și procesați încă 20 de secunde până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se bate la foc mic până se combină. Puneți aluatul în cupe de briose, făcând fiecare aproximativ 3/4 plin.
Coaceți timp de 18-20 de minute, până când marginile sunt doar maro auriu. Se răcește complet.
Bateți mascarapona sau crema de brânză, rămânând 1/4 cană de miere și vanilie în vasul unui mixer în picioare până se omogenizează. Folosind o spatulă, pliați în frișcă. Frost răcit cupcakes cu glazură. Acestea sunt cel mai bine servite în ziua în care sunt făcute.