Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați o plăcintă ciobănească scoțiană. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, miel măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Cremă de curcan Shepherd 's Pie (aka Ziua Recunostintei resturi Shepherd' s Pie!), și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă cartofii, smântâna, crema de brânză, 1 lingură de unt, gălbenușul de ou, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru împreună într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Cremă De Brânză
Smântână
Gălbenuș De Ou
Cartofi
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați mielul măcinat, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și se sfărâmă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel Măcinat
4
Se toarnă excesul de grăsime și se condimentează mielul cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
5
Se amestecă roșiile cu sucul, ceapa și morcovul în mielul măcinat; se fierbe până când legumele sunt fragede, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Miel Măcinat
Legume
Morcov
Ceapă
6
Adăugați mazărea, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când mazărea se încălzește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
7
Încălziți berea într-o cratiță la foc mediu; adăugați bulion de vită. Gatiti si amestecati amestecul de bere pana se dizolva bulionul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie separată la foc mediu-mic până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Bateți făina în unt până când este groasă și asemănătoare cu pasta, aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul de bere și sosul Worcestershire în amestecul de făină până când sosul este neted și îngroșat, 2 până la 3 minute. Se amestecă sosul în amestecul de miel și se fierbe până se îngroașă amestecul, cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Bere
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți un vas de copt de 9x12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
11
Se toarnă amestecul de miel în vasul de copt pregătit. Îndepărtați cu grijă cartofii piure peste amestecul de miel, acoperind ca o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Presărați brânză Cheddar, pătrunjel și boia de ardei peste piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Cartofi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
13
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până se rumenesc crusta și se topește brânza, 4 până la 5 minute. Se răcește aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch