O oală cremoasă de pui și ciuperci cu Toppers de plăcintă cu Oală
Cremă de pui și ciuperci cu o oală cu Toppers de plăcintă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 674 calorii. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ou, bulion de pui, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați pieptul de pui într-o oală cu 1 ceapă sferturi și 1 frunză de dafin. Umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a ajunge în vârful pieptului de pui. Aduceți amestecul la fierbere scăzută, reduceți focul la foc mic și braconați puiul timp de 12 până la 15 minute.
Scoateți puiul și zarurile sau tăiați cu furculițe. Rezervați lichidul de braconaj.
În aceeași tigaie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, câteva ture de tigaie la foc mediu-mare, adăugați ciupercile și rumeniți ușor. Când ciupercile sunt doar fragede, adăugați 2 cepe medii tocate, cartofi, păstârnac, țelină, salvie, sare, piper și frunza de dafin rămasă. Acoperiți oala și transpirați legumele 10 minute, amestecând ocazional.
Scoateți frunza de dafin. Topiți untul în oală, adăugați făina și amestecați pentru a face un roux ușor. Deglazați tigaia cu un strop de vin alb și adăugați una până la 2 căni de lichid de braconaj rezervat.
Bateți muștarul și 2 căni de pui. Se amestecă crema. Se îngroașă până la o consistență ușoară a sosului. Reglați sarea și piperul și adăugați puiul.
Reduceți focul la minim și coaceți blaturile de patiserie.
Coaceți blaturile de patiserie; răciți umplutura și păstrați-o. Reîncălziți umplutura, acoperită, la foc mediu până la o bulă, apoi reduceți focul la foc mic.
Tăiați patiseria în forme care reflectă forma și dimensiunea vaselor sau bolurilor în care doriți să serviți supa. Bateți oul cu un strop de apă și aranjați patiseria tăiată pe o foaie de copt antiaderentă sau pe tava tapetată cu pergament.
Ungeți aluatul cu spălarea ouălor și coaceți la auriu la 425 grade F, 12 minute.
Nota bucătarului: umplutura de pui și ciuperci poate fi servită și ca o supă groasă cu baghetă crustă și caldă pentru scufundare.