O Nouă Caserolă De Fasole Verde

O nouă caserolă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 108 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, roșii de struguri, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola de fasole verde IV pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți fasolea verde la fierbere până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, 5 până la 10 minute; scurgeți și transferați într-un vas de 9x13 inci.
Gatiti si amestecati ceapa, otetul, usturoiul, zaharul, busuiocul si oregano intr-o tigaie la foc mediu pana cand ceapa se inmoaie si translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Întindeți amestecul de ceapă peste fasole verde și acoperiți cu parmezan. Aranjați roșiile, tăiați părțile în jos, deasupra stratului de brânză parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se fierbe, aproximativ 35 de minute.