O Foame Mama

O Foame Mama
O mamă flămândă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 544 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vin de gătit marsala, ciuperci cremini, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O Foame Mama, Hummus De Anghinare Flămând, Flămând, și Pizza omului înfometat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați roșii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se sotează 3 minute, permițând roșiei să-și elibereze sucul și se încorporează cu ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați marsala și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
4
Descoperiți și adăugați ciuperci. Gatiti 5 minute inainte de a amesteca smantana grea. Puneți creveții în tigaie. Gatiti pana cand sosul se ingroasa putin, aproximativ 10 minute.* Notă: deoarece creveții sunt considerați foarte alergenici, unii recomandă să așteptați până la 12 luni pentru a-l introduce. Alții sugerează și mai mult (3+ ani). Acestea fiind spuse, recomandările privind introducerea alimentelor se schimbă, deoarece dovezile crescânde sugerează că există puține beneficii în întârzierea chiar și a alimentelor alergene pentru copiii fără antecedente personale sau familiale de alergii alimentare. Citiți mai multe despre categoriile mele de vârstă și discutați cu medicul pediatru despre ce este potrivit pentru copilul dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista