Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, năutul condimentat cu chimen și morcovii pe cuscus ar putea fi un lucru uimitor vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 653 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, semințe de chimen, năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Halibutul Laurei Calder cu unt brun, năut zdrobit cu măsline și morcovi de chimen prăjiți, Taitei de dovleac ricotta cu ierburi cu nuci, năut și morcovi prăjiți cu chimen și conopidă, și Cuscus și morcovi prăjiți cu chiftele condimentate.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Uscați bine năutul într-un singur strat pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați naut în tigaie și amestecați timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți năutul din tigaie cu o lingură cu fante; ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ardei gras, morcovi și jalapeo în tigaie și amestecați timp de 2 minute sau până când legumele sunt ușor fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați semințele de chimen și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) în tigaie și amestecați timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați amestecul de bulion rezervat și năutul. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Se servește peste cuscus și se acoperă cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
12
Meci de vin: creasta de pin ușoară și plină de viață Chenin Blanc-Viognier 2010 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Viognier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
se asortează perfect cu condimentele îndrăznețe ale acestui fel de mâncare. Aromele florale și un indiciu de dulceață temperează jalapeo-ul aprins și ardeiul roșu. -- Scott Jones