Năut în sos picant de roșii
Năutul în sos picant de roșii este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 379 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână jalapeincrosos, ghimbir, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Năut în sos picant de roșii, Ouă și năut în sos picant de roșii, și Halabessa: năut în bulion picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul, jalapeos și ghimbirul și procesați-l într-o pastă. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Adăugați pasta de usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 2 minute.
Adăugați chimenul, coriandrul și cayenne și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și fierbeți la foc moderat până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați nautul și apa și fierbeți până când nautul este aromat cu sosul, aproximativ 8 minute. Condimentați nautul cu sare, garnisiți cu coriandru și serviți.