Năut Pur Și Simplu

Năut Pur Și Simplu
Năutul pur și simplu este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 230 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, scorțișoară măcinată, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de năut cu salată de fenicul, Hummus ( năut și Tahini pur și simplu), și Bruschette cu năut pur și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală medie la foc mediu 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei, se așteaptă 1 minut, apoi se adaugă ceapa, 3 căței de usturoi, chile, cimbru și frunza de dafin. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Se amestecă boia de ardei, scorțișoară și cayenne; apoi se amestecă nautul și 2 linguri. apă. Gatiti la foc mic, acoperit, amestecand ocazional, 10 minute pentru a amesteca aromele. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
4
Vârtej amestec de năut într-un robot de bucătărie cu 2 linguri. mai multă apă, sare și piper după gust, tahini, chimen, usturoi rămas și 2 linguri. ulei. Pur până la neted, 7 până la 8 minute, învârtindu-se până la 2 linguri. mai mult ulei și 1/3 cană de apă pentru a obține o consistență netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
TahiniTahini
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista