Nutella Crocantă De Casă
Nutellan crocant de casă este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 1 porții cu 3623 calorii, 33g de proteine, și 251g de grăsime fiecare. Pentru $13.39 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune prăjite, apă, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Crunchy umplute Nutellan și banane pâine prăjită franceză, Nutella De Casă, și Nutella De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți alunul fragil: ungeți ușor o tigaie cu unt și lăsați-o deoparte.
Combinați apa, zahărul, semințele de fasole de vanilie și mierea (sau siropul de porumb) într-o oală medie. Întoarceți focul la mediu și amestecați ușor cu o spatulă rezistentă la căldură pentru a dizolva zahărul. Odată ce amestecul începe să fiarbă, nu mai amestecați și lăsați-l să fiarbă, netulburat.Gatiti pana cand amestecul capata o culoare bogata, aurie. Acesta va înregistra aproximativ 300 de grade F pe un termometru pentru bomboane, dacă doriți să fiți precis.Acum opriți focul și amestecați alunele prăjite.
Se toarnă amestecul pe tava pregătită și se întinde cu spatula.
Lasă-l să se răcească complet.În timp ce fragilul se răcește, topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau peste o baie de apă. Se amestecă până devine cremos și se lasă deoparte până se răcește, dar se toarnă.
Faceți pasta de alune de ciocolată:când fragilul s-a răcit complet, tocați-l aproximativ cu un cuțit pentru a-l face puțin mai ușor de manevrat pentru robotul de bucătărie.
Transferați fragilul în vasul robotului de bucătărie.Pulsați amestecul de mai multe ori până când este pulverizat, apoi lăsați robotul de bucătărie să funcționeze continuu până când fragilul seamănă cu o masă grosieră.Opriți procesorul și scoateți capacul.
Se toarnă toată ciocolata răcită, pudra de cacao și sarea. Înlocuiți capacul și continuați să rulați până când amestecul este omogen, va fi o pastă foarte groasă. Apoi, cu mixerul încă în funcțiune, stropiți încet în uleiul de alune. Odată ce toate cele patru uncii de ulei de alune au fost amestecate, scoateți capacul și evaluați amestecul. Puteți adăuga mai mult ulei de alune, câte o lingură la un moment dat, până când ajunge la consistența pe care o preferați.A se păstra într-un borcan la temperatura camerei.