Nutella Crocantă De Casă

Nutella Crocantă De Casă
Nutellan crocant de casă este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 1 porții cu 3623 calorii, 33g de proteine, și 251g de grăsime fiecare. Pentru $13.39 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți alune prăjite, apă, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Crunchy umplute Nutellan și banane pâine prăjită franceză, Nutella De Casă, și Nutella De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți alunul fragil: ungeți ușor o tigaie cu unt și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați apa, zahărul, semințele de fasole de vanilie și mierea (sau siropul de porumb) într-o oală medie. Întoarceți focul la mediu și amestecați ușor cu o spatulă rezistentă la căldură pentru a dizolva zahărul. Odată ce amestecul începe să fiarbă, nu mai amestecați și lăsați-l să fiarbă, netulburat.Gatiti pana cand amestecul capata o culoare bogata, aurie. Acesta va înregistra aproximativ 300 de grade F pe un termometru pentru bomboane, dacă doriți să fiți precis.Acum opriți focul și amestecați alunele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă amestecul pe tava pregătită și se întinde cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lasă-l să se răcească complet.În timp ce fragilul se răcește, topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau peste o baie de apă. Se amestecă până devine cremos și se lasă deoparte până se răcește, dar se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Faceți pasta de alune de ciocolată:când fragilul s-a răcit complet, tocați-l aproximativ cu un cuțit pentru a-l face puțin mai ușor de manevrat pentru robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Transferați fragilul în vasul robotului de bucătărie.Pulsați amestecul de mai multe ori până când este pulverizat, apoi lăsați robotul de bucătărie să funcționeze continuu până când fragilul seamănă cu o masă grosieră.Opriți procesorul și scoateți capacul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă toată ciocolata răcită, pudra de cacao și sarea. Înlocuiți capacul și continuați să rulați până când amestecul este omogen, va fi o pastă foarte groasă. Apoi, cu mixerul încă în funcțiune, stropiți încet în uleiul de alune. Odată ce toate cele patru uncii de ulei de alune au fost amestecate, scoateți capacul și evaluați amestecul. Puteți adăuga mai mult ulei de alune, câte o lingură la un moment dat, până când ajunge la consistența pe care o preferați.A se păstra într-un borcan la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De AluneUlei De Alune
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Revista