Nucă de cocos / Tei Tilapia

Nucă de cocos/Tei Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 240G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 1677 calorii. Pentru $20.7 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de busuioc, sare de usturoi, înlocuitori de ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Nucă De Cocos / Tei Tilapia, Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos, și Miere De Tei Tilapia.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron plat. (pentru filete de acoperire).Se amestecă sucul de lămâie și oul lichid împreună și se pune în propriul castron.
Amestecați pesmetul și nuca de cocos împreună.
Se adaugă sare, piper, busuioc, sare de usturoi și se pune într-un castron plat.Cu fiecare filet, acoperiți făina, scuturați excesul, înmuiați amestecul de ou/var și acoperiți ambele părți cu pesmetul/nuca de cocos.
Așezați pe o foaie de cookie care a fost pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți @ 375 timp de 15 min (sau până când se fulgi).Am servit cu un fel de mâncare cu Broccoli și orez și dovlecei la abur.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.