Nucă de cocos Pavlova cu Mousse de ciocolată și banane

Coconut Pavlova cu Mousse de ciocolată și banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nucă De Cocos Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Și Banane, Mousse de Avocado de ciocolată neagră cu banane caramelizate cu nucă de cocos, și Strawberry Pavlova Cu Mousse De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Întindeți 11/2 căni de nucă de cocos pe o foaie mare de copt. Toast până la aur, amestecând de două ori, aproximativ 15 minute. Mișto. Mențineți temperatura cuptorului.
Tapetați o altă foaie mare de copt cu folie. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul și bateți până se formează vârfuri tari. Bateți în 1/4 cană de apă clocotită, câte 1 lingură, bătând până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți în 1 cană de nucă de cocos prăjită. Lingurați bezea pe centrul foii de copt pregătite și întindeți-o pe un cerc cu diametrul de 9 inci, cu margini ușor ridicate.
Se presară cu restul de 1/2 cană de nucă de cocos neprăjită.
Coaceți meringue 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F și coaceți până când este uscat și crocant în exterior și tocmai gătit în interior, aproximativ 1 oră. Opriți cuptorul.
Lăsați meringue să stea în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Bateți gălbenușurile de ou, 2 linguri de zahăr, unt, 2 linguri de apă și rom într-un bol metalic mediu pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateti pana cand termometrul introdus in amestec registre 160 F, aproximativ 6 minute.
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Opriți focul; lăsați vasul peste apă.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți 1/3 de albușuri în amestec de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți albii rămași.
Scoateți din peste apă și lăsați mousse să se răcească 20 de minute.
Bateți frisca într-un castron mare până se formează vârfuri.
Întindeți mousse peste centrul bezea; deasupra cu banane feliate.
Întindeți frisca peste banane și răciți cel puțin 20 de minute și până la 3 ore.
Se presară cu nucă de cocos prăjită rămasă.
Tăiați în pene și serviți.