Nuci Indiene Condimentate Cu Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nucile condimentate cu nucă de cocos. Această rețetă servește 8. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, coriandru măcinat, fulgi de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Nuci de ziar: nuci condimentate indiene cu nucă de cocos, Nuci Condimentate Indiene, și Nuci De Cocktail Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și semințele de cardamom verde și negru într-o mașină de tocat condimente și pulsați până la măcinarea fină. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui, până la 6 luni.
Faceți nucile: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Amestecați arahidele, nucile pecan, nuca de cocos, uleiul vegetal, chimenul, coriandrul, 2 lingurițe de garam masala și 1 linguriță de sare într-un bol și turnați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 40 de minute, rotind la jumătatea drumului pentru o coacere uniformă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. (Dacă doriți, serviți nucile în mici conuri de hârtie pergament!)