Nuci de ardei

Nuci de ardei
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, făină, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pebberncurbdder (nuci de piper), Nuci De Ardei De Vacanță, și Cakespy: Peppernuts Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, aduceți mierea și untul la fiert la foc mediu, amestecând pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se transferă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei. (
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați cratița într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a accelera procesul, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Adăugați ouăle și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Într-un castron mare, cernem făina, zahărul granulat, scorțișoara, anasonul, nucșoara, piperul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele și sarea împreună. În trei adăugiri, amestecați ingredientele uscate în amestecul de miere, adăugând citronul confiat cu ultima adăugare de făină. Se amestecă romul pentru a face un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Citron ConfiatCitron Confiat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
AnasonAnason
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosind o lingură de nivel pentru fiecare, rulați aluatul în bile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Așezați bilele la aproximativ 1 inch distanță pe foile de prăjituri căptușite cu tampoane antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți, schimbând poziția foilor de prăjituri de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când prăjiturile se rumenesc ușor și se simt ferme când sunt apăsate cu degetul, aproximativ 20 de minute. Se răcește timp de 5 minute pe foile de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor cu suficientă apă într-un castron mic până când glazura este grosimea smântânii grele. Pe rând, ținând cookie-urile cu susul în jos, înmuiați vârfurile cookie-urilor în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Lăsați excesul de glazură să se scurgă, apoi așezați fursecurile cu partea dreaptă în sus pe rafturi pentru a se răci complet. (Cookie-urile pot fi păstrate până la 2 săptămâni în recipiente etanșe la temperatura camerei.) Dacă este posibil, îmbătrâniți cookie-urile timp de 2 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate9
Revista