Nuci de ardei
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, făină, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pebberncurbdder (nuci de piper), Nuci De Ardei De Vacanță, și Cakespy: Peppernuts Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 177°.
Într-o cratiță medie, aduceți mierea și untul la fiert la foc mediu, amestecând pentru a topi untul.
Se transferă într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei. (
Așezați cratița într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a accelera procesul, dacă doriți.)
Adăugați ouăle și amestecați bine.
Într-un castron mare, cernem făina, zahărul granulat, scorțișoara, anasonul, nucșoara, piperul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele și sarea împreună. În trei adăugiri, amestecați ingredientele uscate în amestecul de miere, adăugând citronul confiat cu ultima adăugare de făină. Se amestecă romul pentru a face un aluat rigid.
Folosind o lingură de nivel pentru fiecare, rulați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați bilele la aproximativ 1 inch distanță pe foile de prăjituri căptușite cu tampoane antiaderente.
Coaceți, schimbând poziția foilor de prăjituri de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când prăjiturile se rumenesc ușor și se simt ferme când sunt apăsate cu degetul, aproximativ 20 de minute. Se răcește timp de 5 minute pe foile de cookie.
Pentru a face glazura, amestecați zahărul cofetarilor cu suficientă apă într-un castron mic până când glazura este grosimea smântânii grele. Pe rând, ținând cookie-urile cu susul în jos, înmuiați vârfurile cookie-urilor în glazură.
Lăsați excesul de glazură să se scurgă, apoi așezați fursecurile cu partea dreaptă în sus pe rafturi pentru a se răci complet. (Cookie-urile pot fi păstrate până la 2 săptămâni în recipiente etanșe la temperatura camerei.) Dacă este posibil, îmbătrâniți cookie-urile timp de 2 zile înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;