Nuci afumate calde și dulci
Nucile afumate calde și dulci sunt o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale naturale, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Somon afumat la cald cu paste cremoase și nuci de pin, Salată de mere și slănină afumată cu Lychees și nuci de Chili, și Cârnați afumați, fasole albă și paste de spanac cu nuci de pin prăjite.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați untul topit sau uleiul, mierea, zahărul și toate condimentele. Asigurați-vă că orice bucăți de cayenne sau scorțișoară sunt descompuse și agitate în amestec. Rezultatul final este un amestec de condimente gros și lipicios.
Adăugați nuci și amestecați bine pentru a acoperi.
Așezați piulițele pe 1/2 dintr-o foaie de 12 inci de folie grea într-un singur strat. Îndoiți-vă pentru a face un plic, străpungeți cu un cuțit pentru a face 3 fante (1 inch).
Puneți plicul deasupra grătarului fumătorului și închideți-l. Fumați timp de 20 până la 25 de minute, deschizându-vă o dată pentru a agita plicul pentru a-l agita.