Nuc Mocha Torte
Nuc Mocha Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1301 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mocha-Nuc Torte, Tortă de nucă-mure cu cremă de unt Mocha, și Mocha Torte.
Instrucțiuni
Separați ouăle: separați ouăle, în gălbenușuri și albușuri (vezi cum se separă ouăle). Aveți grijă să vă asigurați că nu există bucăți de coajă sau gălbenuș de ou în albușuri și că vasul pe care îl utilizați pentru a le conține este complet curat, fără reziduuri de grăsime. Orice grăsime din gălbenușuri sau ulei va face dificilă baterea albușurilor.
Pregătiți Tigăi pentru tort: pregătiți două tigăi pentru tort de 9 inci. Tapetați tigăile cu hârtie pergament sau hârtie ceară. Ungeți ușor părțile laterale ale tigăilor (nu hârtia).
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă împreună nucile măcinate și firimiturile de pâine într-un castron mic și se lasă deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou cu zahărul:
Așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare și bateți până se omogenizează. Adăugați încet 3/4 cană de zahăr alb și continuați să bateți gălbenușurile până când sunt groase și palide. (Folosesc un mixer de mână pentru asta.)
Bateți albușurile, adăugați zahărul: folosind un mixer de suport, bateți albușurile cu accesoriul de tel până se spumează. Stropiți încet în 1/4 cană de zahăr alb și bateți până se formează vârfuri moi.
Îndoiți albușurile de ou și amestecul de nucă în amestecul de gălbenușuri: cu o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile în amestecul de gălbenușuri, alternativ cu amestecul de nuci.
Coaceți: puneți aluatul în tăvile de tort pregătite, stratificate cu pergament.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute la 350 cm.F (175 cm. C) până când rămâne o ușoară amprentă la atingere.
Faceți baza de glazură mocha: în timp ce tortul se gătește, pregătiți baza de glazură mocha.
Puneți 1/2 cană de zahăr alb și 2 linguri de amidon de porumb într-o cratiță. Puneți focul pe mediu și amestecați treptat cafeaua și chipsurile de ciocolată. Se amestecă continuu până când amestecul începe să fiarbă și se îngroașă destul de substanțial.
Continuați să amestecați în timp ce amestecul fierbe timp de 1 minut. Apoi scoateți de pe foc și amestecați untul și extractul de vanilie până se omogenizează bine.
Lăsați să se răcească complet. (Veți încorpora această bază de mocha în frișcă atunci când înghețați tortul.)
Lăsați prăjiturile să se răcească, scoateți din tigăi și îndepărtați hârtia:
Scoateți prăjiturile din cuptor și răciți-le în tigăi timp de 10 minute. Rulați un cuțit plictisitor în jurul marginilor prăjiturilor pentru a-l separa de părțile laterale ale tigăilor.
Răsturnați cu grijă prăjiturile pe un raft. Îndepărtați cu grijă și aruncați pergamentul sau hârtia de ceară.
Lăsați să se răcească complet. Rețineți că, dacă doriți să faceți înainte, puteți găti mai întâi prăjiturile, lăsați să se răcească la temperatura camerei, înfășurați cu folie de plastic și înghețați până când sunteți gata să înghețați și să serviți.
Completați glazura: bateți smântâna până când este destul de groasă, chiar înainte de acel punct în care, dacă continuați să bateți, s-ar transforma în unt. Acest lucru îl va ajuta să reziste ca glazură. Odată biciuit, împăturiți frișca și baza de mocha împreună.
Poate fi puțin pătat și, dacă îl pliați doar ușor, puteți avea aproape un efect marmorat de lumină și întuneric cu glazura, dacă doriți.
Așezați o prăjitură pe un platou de servire. Înghețați partea de sus.
Așezați al doilea tort deasupra acestuia și înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Se servește imediat sau se păstrează la rece până la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Torte în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "