Nu Coaceți Tartele Cu Ciocolată Și Mentă

Nu Coaceți Tartele Cu Ciocolată Și Mentă
Nu coace ciocolata-menta Fudge Tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 159 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte de cocos, extract de mentă, prăjituri cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Go Dairy Free. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nu Coaceți Tartele Cu Ciocolată Și Mentă, Tartele Cu Cireșe De Ciocolată (Fără Coacere), și Ciocolată Mentă Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fursecurile zdrobite și cele 2 linguri de ciocolată (acum topite) și apăsați amestecul în 6 Tigăi mici de tartă. Am folosit forme de cupă cu unt de arahide din silicon, dar puteți folosi și mini cutii de briose. După cum vă puteți da seama din imaginea mea de mai jos, acestea nu trebuie să arate perfect pentru a funcționa și pentru a avea un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2
Combinați 1/4 cană de ciocolată (acum topită) cu laptele de cocos și extractul, ajustând cantitatea de extract după gusturile dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3
Se toarnă umplutura fudgy uniform în crustele de prăjituri și se răcește până se instalează mijlocul. Acest lucru a durat doar 15 minute în congelator.Scoate-le afară și mănâncă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista