Glazura Mascarpone

Glazura Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați mascarpone Frosting. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 253 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, brânză mascarpone, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes Cu Căpșuni Cu Glazură Mascarpone, Un Cupcake care spune ciocolată cu glazură Mascarpone, și Cupcakes cu căpșuni cu glazură Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza mascarpone într-un castron mare doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți smântâna și vanilia la viteză mică cu un mixer electric până se spumează; creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. (Nu exagerați sau crema va deveni granulată.) Îndoiți ușor amestecul de frișcă în brânză mascarpone. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Lamaie GumaLamaie Guma
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista