Gem De Pere De Rozmarin
Gemul de pere de rozmarin este un fără gluten și vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 6 cenți pe porție. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă de calciu, pere grosiere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rosemary Pear Margarita, Pear Rosemary Cocktail, și Unt De Pere Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați dulceața, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și bateți pentru a amesteca.
Combinați perele, sucul de lămâie, apa de calciu și rozmarinul într-o cratiță mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și untul și readuceți amestecul la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Puneți dulceața fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.