Nova Scotian Hodge Podge este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Nova Lox Benedict, și Nova Lox Benedict.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea verde, fasolea de ceară, morcovii și napii într-o cratiță și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Sare ușor apa și aduce la fierbere. Gatiti aproximativ 1/2 ora, apoi adaugati cartofii si gatiti inca 1/2 ora. Se amestecă untul și, dacă se dorește, smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fasole De Ceară
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Nap
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă făina și 1/2 cană de apă și se toarnă în supă. Gatiti inca cateva minute pentru a se ingrosa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm