Noduri Parmezan
Nodurile de parmezan necesită în jur 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60. O porție conține 80 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, oregano, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Noduri Parmezan, Noduri Ușoare De Parmezan, și Usturoi Parmezan Noduri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Combinați uleiul, parmezanul, pătrunjelul, oregano, praful de usturoi și piperul într-un castron mic.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate; rotiți fiecare porție într-o frânghie de 6 inci și legați-o într-un nod liber.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 6 până la 8 minute. Periați imediat cu amestec de parmezan.
Serviți cald sau congelați până la 2 luni.