Noduri De Scorțișoară
Scorțișoară noduri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 270 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 33 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, zahăr, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară Dragoste Noduri, Noduri De Scorțișoară Cardamom, și Noduri De Zahăr Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți rețeta pentru aluat simplu de Pizza. În timp ce aluatul crește, pregătiți ingredientele rămase pentru nodurile de scorțișoară și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se amestecă untul cu zahăr și scorțișoară.
Întoarceți aluatul înălțat pe o suprafață înmuiată. Întindeți aluatul într-un dreptunghi.
Întindeți jumătate din amestecul de unt pe jumătate din aluat. Apoi pliați aluatul în jumătate, acoperind untul cu aluatul.
Folosind o roată de pizza, împărțiți aluatul în 18 benzi. Mai întâi tăiați prin mijloc, apoi puteți tăia fiecare jumătate în 9 bucăți. Întindeți fiecare bandă și legați-o într-un nod și trageți capetele sub centrul nodului.
Așezați nodurile pe o foaie de copt.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul rămas.
Odată ce nodurile ies din cuptor, ungeți-le cu untul topit.
Serviți cald și bucurați-vă!
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați apa caldă, drojdia și zahărul. Lăsați drojdia să se dizolve și să înflorească, aproximativ 5 minute. Odată înflorit, adăugați uleiul de măsline.
Între timp, în vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul cu palete, combinați făina și sarea. Curgeți în amestecul de apă / drojdie și pe măsură ce aluatul începe să se unească, treceți la un atașament cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să frământe, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se elibereze din părțile laterale ale bolului, 1 până la 3 minute. Ar trebui să puteți atinge aluatul și să nu aveți aluatul lipit de degete. După ce aluatul s-a frământat și s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, scoateți aluatul din bol pe o suprafață de lucru înmuiată și, cu mâinile făinoase, continuați să-l frământați cu mâna timp de 1 până la 2 minute. Apoi formați aluatul într-o bilă rotundă și așezați-l într-un bol mare pulverizat cu spray antiaderent. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă a bucătăriei dvs. până când își dublează dimensiunea, 1 1/2 până la 2 ore. După ce aluatul a crescut, este gata să fie gătit oricum doriți!
Notele bucătarului: acest aluat este aluat umed, păstrați făina de bancă gata și asigurați-vă că faceți făină pe mâini atunci când lucrați cu aluatul. Ai încredere în intestinul tău ca bucătar, dacă aluatul se udă, adaugă mai multă făină, dacă este prea rigid, adaugă puțină apă.
Zahărul este folosit pentru a hrăni drojdia care va ajuta aluatul să crească. Făina de pâine vă va oferi o textură mai masticabilă, deoarece făina are mai mult gluten. Nu trebuie să folosiți un termometru pentru a obține temperatura apei; ar trebui să se simtă cald la atingere.