New York cappuccino Cheesecake
O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Dacă aveți unt, cafea instant maxwell house, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Philadelphia New York stil Carb Counter Cheesecake, Cheesecake Tropical Philadelphia, și PHILADELPHIA® 3-STEP® Cremă BrÃ"lée Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° dacă utilizați o tigaie argintie cu formă de arc de 9 inci (sau la325 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă cu formă de arc de 9 inci).
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați ferm pe partea de jos a tigaie.
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr, făina și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se amestecă bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Adăugați smântână; se amestecă bine. Se amestecă granulele de cafea instant în lichior până se dizolvă. Se amestecă în aluat.
Coaceți 1 oră și 5 min. la 1 oră și 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate marginea tigaiei. La frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați cheesecake-ul rămas în frigider.