New York Benzi Fripturi

New York Strip fripturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1266 calorii, 48G de proteine, și 119g de grăsime per portie. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, muștar dijon, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Marinat La Gratar New York Benzi Fripturi, Sous Vide New York Benzi Fripturi, și New York benzi fripturi cu Bruxelles germina Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați ulei, suc de lămâie, usturoi, sos Worcestershire și piper.
Adăugați fripturi în pungă. Apăsați aerul din pungă și sigilați bine. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a distribui marinata; așezați punga într-un castron și refrigerați 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Încălziți o tigaie mare cu ulei la foc mediu-mare.
Scoateți fripturile din marinadă, aruncând marinada.
Așezați 3 fripturi în tigaie fierbinte; gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile pe o farfurie de servire și păstrați-le la cald. Repetați procesul cu restul de 3 fripturi. Topiți fiecare friptură cu 1 până la 2 linguri de sos de topire a tarhonului.
Într-un castron adăugați toate ingredientele împreună și amestecați până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.