Nemernic Cornish Găini

Nemernic Cornish Găini
Jerk Cornish găini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 762 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir, zahăr brun, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish, Găini Cornish, și Găini Cornish cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați scallions, ardei gras, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, cimbru, ienibahar, ghimbir, zahăr brun, piper chile și 1 lingură de sare într-un robot de bucătărie; puls pentru a face un sos gros. Refrigerați 1/4 cană pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
UmărUmăr
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Condimentați găinile peste tot cu sare și piper; trageți câteva găuri în partea osoasă. Frecați 1 cană de sos smucit peste găini într-un bol mare sau tigaie. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți un grătar la mediu; pregătiți-vă pentru grătarul direct și indirect: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii pe o parte. Pentru un grătar pe gaz, opriți unul dintre arzătoare după preîncălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți găinile din marinată, lăsând orice exces să se scurgă; așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului (poziționați picioarele mai aproape de foc). Acoperiți și gătiți până când găinile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți găinile cu orice sos suplimentar, apoi întoarceți-le pe partea cu căldură directă a grătarului; gătiți, neacoperit, până când pielea este maro închis și carnea este gătită, dar încă umedă, încă 5 până la 10 minute. (Un termometru introdus în partea cea mai groasă ar trebui să citească 160 de grade.) Puneți găinile deoparte timp de 5 minute, apoi serviți cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista