Nemernic Cornish Găini
Jerk Cornish găini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 762 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir, zahăr brun, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Găini Cornish, Găini Cornish, și Găini Cornish cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scallions, ardei gras, ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, cimbru, ienibahar, ghimbir, zahăr brun, piper chile și 1 lingură de sare într-un robot de bucătărie; puls pentru a face un sos gros. Refrigerați 1/4 cană pentru servire.
Condimentați găinile peste tot cu sare și piper; trageți câteva găuri în partea osoasă. Frecați 1 cană de sos smucit peste găini într-un bol mare sau tigaie. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți un grătar la mediu; pregătiți-vă pentru grătarul direct și indirect: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii pe o parte. Pentru un grătar pe gaz, opriți unul dintre arzătoare după preîncălzire.
Scoateți găinile din marinată, lăsând orice exces să se scurgă; așezați pielea în sus pe partea mai rece a grătarului (poziționați picioarele mai aproape de foc). Acoperiți și gătiți până când găinile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ungeți găinile cu orice sos suplimentar, apoi întoarceți-le pe partea cu căldură directă a grătarului; gătiți, neacoperit, până când pielea este maro închis și carnea este gătită, dar încă umedă, încă 5 până la 10 minute. (Un termometru introdus în partea cea mai groasă ar trebui să citească 160 de grade.) Puneți găinile deoparte timp de 5 minute, apoi serviți cu sosul rezervat.
Fotografie realizată de Con Poulos