Negru și alb pui Alfredo

Negru și alb pui Alfredo
Negru și pui Bleu Alfredo ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 426 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, Paste cu păr de înger, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Burgerul negru și Bleu, Salată neagră și Bleu, și Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Grătar ușor cu ulei. Condimentați puiul pe ambele părți cu condimente pentru friptură. Grătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când sucurile se limpezesc. Se răcește și se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-o cratiță la foc mic, amestecați sosul Alfredo, sosul de brânză bleu și roșiile. Gatiti si amestecati pana fierbe sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Sos AlfredoSos Alfredo
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați paste de păr înger, gătiți 2 până la 4 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
5
Transferați într-un castron mare și aruncați cu puiul la grătar și sosul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista