Negru și alb pui Alfredo
Negru și pui Bleu Alfredo ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 426 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, Paste cu păr de înger, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Burgerul negru și Bleu, Salată neagră și Bleu, și Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Grătar ușor cu ulei. Condimentați puiul pe ambele părți cu condimente pentru friptură. Grătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când sucurile se limpezesc. Se răcește și se taie.
Într-o cratiță la foc mic, amestecați sosul Alfredo, sosul de brânză bleu și roșiile. Gatiti si amestecati pana fierbe sosul.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste de păr înger, gătiți 2 până la 4 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Transferați într-un castron mare și aruncați cu puiul la grătar și sosul pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.