Negru și alb pui Alfredo

Negru și alb pui Alfredo
Negru și pui Bleu Alfredo ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 426 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, Paste cu păr de înger, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Încercați Burgerul negru și Bleu, Salată neagră și Bleu, și Piper Negru Crăpat-Creveți Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare. Grătar ușor cu ulei. Condimentați puiul pe ambele părți cu condimente pentru friptură. Grătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când sucurile se limpezesc. Se răcește și se taie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-o cratiță la foc mic, amestecați sosul Alfredo, sosul de brânză bleu și roșiile. Gatiti si amestecati pana fierbe sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Sos AlfredoSos Alfredo
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați paste de păr înger, gătiți 2 până la 4 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
5
Transferați într-un castron mare și aruncați cu puiul la grătar și sosul pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista