Negrese Din New York
New York negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată — încercați să folosiți o marcă cu adevărat, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, New York, New York, și Cheesecake Din New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă.Cernem împreună făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.Topiți ciocolata și untul împreună într-o cratiță mică așezată la foc mic, amestecând often.In un castron mare de amestecare, bateți ouăle cu mixerul electric până la lumină. Bateți încet în zahăr. Bateți aproximativ un minut sau până când este ușor și pufos. Bate în vanilie.
Adăugați ciocolată topită în amestecul de zahăr. Cu mâna, amestecați amestecul de făină.
Se toarnă în tigaie și se coace 22-24 de minute – nu mai. Testul scobitorii nu funcționează cu adevărat aici, dar dacă doriți să testați oricum, rețineți că scobitoarea ar trebui să iasă cu ciocolată pe ea.Acum vine partea cea mai grea!
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește peste noapte. Da, chiar trebuie să se răcească timp de 24 de ore pentru a fi la maxim.Ridicați din tigaie, așezați pe o tăietură și tăiați în pătrate mari sau mici.