Nectarină și Sorbet de zmeură
Nectarina și sorbetul de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 252 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nectar de caise, nectarine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sorbet De Mentă De Nectarină De Cireșe, Plăcintă Cu Zmeură-Nectarină, și Nectarine-Plăcintă Cu Plăci De Zmeură.
Instrucțiuni
Combinați nectarinele și zmeura într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă nectarul de caise, mierea și sucul de lămâie. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.